PKN
Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil
 
Vorming en Toerusting Vorming en Toerusting

Programma Vorming en Toerusting
seizoen 2019 - 2020

 

Voorwoord

De Taakgroep Vorming en Toerusting organiseert activiteiten als ontmoetingsplaats voor gemeenteleden. Onderwerpen als geloof en samenleving, (christelijke) kunst, muziek, excursies, gespreksgroepen. een boekbespreking, een film, stiltewandelingen en politiek-maatschappelijke onderwerpen kunnen een plek krijgen.

Het jaarthema van de Protestantse Kerk Nederland is dit jaar ‘Een goed verhaal’. In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Maar ook een boek dat cultureel en maatschappelijk relevant is, bijvoorbeeld als het gaat om omgang met de natuur of zorgen voor een ander. Bijbelse verhalen nodigen je uit om deze te vertalen naar je eigen leven. Daarmee wordt het goede verhaal van God en mensen een spiegel voor ons dagelijkse leven. In de kerkdienst, maar ook op allerlei andere plekken, zijn we bezig met dat goede verhaal. Een goed verhaal brengt je in beweging en deel je met anderen.

We hebben dit jaar een programma samengesteld, waarbij vele ‘goede verhalen’ zullen worden verteld, die ons uitnodigen om elkaar te ontmoeten en ‘in beweging te blijven’.

In dit boekje volgt een overzicht van de volgende activiteiten:
- Themabijeenkomsten
- Een theatervoorstelling
- Gespreksgroep (Gemeente Groei Groep)
- Stiltewandelingen

Indien u vragen heeft horen we dat graag.

Greetje Heerlien-Poll, voorzitter (sept. 2019)


Via deze link kunt u het programma voor vorming en toerusting voor 2017 en 2018 bekijken
 
terug
 
 

Inloggen


Inloop in de Zaaier
datum en tijdstip 23-10-2019 om 10:00
meer details

Kerkdienst Ichthuskerk
datum en tijdstip 03-11-2019 om 10:00
Gedachteniszondag meer details

 
Inloggen voor leden
Om toegang te krijgen tot "kerksein digitaal" dient u als lid in te loggen.
Inloggegevens kunt u aanvragen bij dhr. H. Agema. Vervolgens kunt u inloggen en verschijnt het menu "kerksein digitaal" in het menu aan de linker kant.
 
Contact website
Heeft u vragen of suggesties betreffende de website, klik dan op onderstaande afbeelding en stuur een e-mail:

 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.