Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Vacature predikant 0,33 fte Vacature predikant 0,33 fte

PG Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil
Wij zijn een gemeente die – vanuit de huidige ontwikkelingen en met het oog op de toekomst – zich bewust wil zijn van wat het betekent om in deze tijd gemeente van Jezus Christus te zijn. Daarom zijn wij op zoek naar een predikant die zich betrokken weet bij de ontwikkelingen in kerk en samenleving. Van daaruit weet de predikant op een creatieve en vernieuwende manier te werken en bijzondere aandacht te geven aan kinderen, jongeren en hun ouders.

Wie zoeken wij
Een enthousiaste

Predikant m/v (0,33 fte)
die midden in de gemeente staat en jong en oud weet te inspireren. De vertaling van de Bijbelse boodschap naar actuele vraagstukken/thema's en de aandacht voor met name de jeugd zijn daarvoor van groot belang.

Wie zijn wij
Een protestantse gemeente met circa 1.200 leden. De leden van onze plattelandsgemeente komen zowel uit Niekerk, Oldekerk, Faan en Enumatil als enkele omliggende dorpen. Het beste zijn we te omschrijven als een warme geloofsgemeenschap met een open houding ten aanzien van een veelkleurige geloofsbeleving. Dit blijkt ook wel uit de verschillende activiteiten, die naast de reguliere kerkdiensten worden georganiseerd.

Wat is onze visie
Samen kleur geven aan geloof en leven.

Wij zien uw reactie graag tegemoet voor 10 april 2018.
U kunt uw reactie met C.V. mailen naar

Voor meer informatie:
  • Vraag de profielschets en informatiegids van onze gemeente aan via
  • Bel met Obbo Been, voorzitter Beroepingscommissie: 0594-507911 of 06-82367577

Ochtendgebed Liudgerkerk